You Era
unnamed
unnamed (2)
unnamed (1)

Hvem er jeg?

Jeg er en glad og sprudlende person med masse energi og stor lidenskap for helse og trening. Jeg har bakgrunn i kampsport og pole fitness, i tillegg har jeg lang erfaring med styrketrening. Jeg tok min første utdanning i 2015 og etter det fikk jeg en fantastisk mulighet til å jobbe med å hjelpe mennesker som ønsket å forandre livene sine samtidig som jeg fortsatte å studere og lære mer om det jeg brenner for. Min filosofi er at trening skal være gøy og utfordrende, samtidig som det skal gi en mestringsfølelse og påfyll av energi.

Jobbet som personlig trener på ett treningssenter når jeg innså at jeg ikke hadde tilstrekkelig med tid til å hjelpe alle som ønsket min hjelp. Jeg bestemte meg derfor for å starte You Era. Jeg har fortsatt med den samme morsomme og individualiserte treningene, men med en stor forskjell – jeg kan nå tilby enda mer enn før.

Mange av oss vet noenlunde hva som er sunt og ikke. Vi vet at vi burde trene jevnlig og følge et program som er tilpasset den enkelte. Likevel blir det ikke alltid slik. Hektiske hverdager med lite tid til overs, mangel på resultater og kunnskap, underskudd av energi og mangel på motivasjon er blant noe av det som hindrer oss å skape gode vaner.

Som trener og coach er jeg utrolig engasjert og klar for å gi alt jeg kan for å hjelpe deg mot en bedre hverdag. Jeg pleier å si, invester i en kort tid med meg så har du kunnskap til å hjelpe deg selv resten av livet. Selvom det er sant, er det flere som lar meg bli en del av livet deres og sammen setter vi opp nye mål og jobber mot dem.


Du kan trygt si at jeg har den beste jobben som finnes.

UTDANNINGER


2022

Bachelor i livsstilsendring og folkehelse

2020

Sertifisert online coach og online trener

2019

Entreprenørskap, fokus helse, trening og mental helse

2016

Xpert-sertifisering

2015

Helseinformant og treningsinstruktør

2015

Sertifisert personlig trener og kostholdsveileder